Vanliga frågor Q & A

Här nedan har vi sammanställt svar på de frågor som vi fått eller kan förväntas få rörande Dietisten.

Varför Dietisten?

Avsikten med tidskriften var att ta fram en helt oberoende tidskrift, utan politisk, organisatorisk eller annan styrande tillhörighet. En tidskrift inom kost, nutrition och hälsa som kan förhålla sig konsekvensneutral till de nyheter och den information som bedöms viktig att presentera för Dietistens läsare.

Vem står bakom Dietisten?

För att kunna tillhandahålla en obunden tidskrift utan intressepåverkan, är det redaktionen (redaktörer och redaktionsråd) som gemensamt men suveränt, beslutar vad som skall behandlas och publiceras. För den löpande produktionen står det lilla förlaget/mediaföretaget STODAB.

Vad är Dietistens förhållande till Dietistaktuellt?

Dietistaktuellt har fram till nummer 6.19 producerats av STODAB. Dietistaktuellts utgivningsbevis tillhör Dietisternas Riksförbund och har inget samröre med Dietisten som alltså är en obunden tidskrift.

Hur behandlas mina personuppgifter som prenumerant på Dietisten?

De personuppgifter som du skickar till oss genom din prenumerationsbeställning, dvs namn, adress och e-postadress, används för att kunna leverera din prenumeration. Vi sparar dina uppgifter så länge som det krävs för att uppfylla hanteringen av din prenumeration. Vi vidarebefordrar, säljer eller byter aldrig dessa uppgifter till eventuella intressenter eller andra utomstående. För mer information se vår integritetspolicy!

Jag har som medlem i DRF aldrig betalat något för Dietistaktuellt. Måste jag betala för Dietisten?

Varken DRF eller förbundets medlemmar har betalat för att få Dietistaktuellt. Avsikten är att Dietisten skall tillhandahållas på samma sätt genom att du anmäler dig som (kostnadsfri) prenumerant.

Jag vill kunna läsa tidskriften digitalt. Hur gör jag?

Som prenumerant kan du läsa tidskriften på webben eller i en app som du laddat ner till din mobila enhet.
Länk till digitala publikationer på webben.
Länk till appen för nedladdning i App Store för iPhone och iPad alternativt Google Play för Android enheter.

För att kunna läsa de digitala utgåvorna på webben eller i appen behöver du vara inloggad, så du behöver initialt skapa ett digitalt konto, läs hur du gör HÄR.

Finns inget medlemskap eller prenumeration kopplat till ditt tidskriftsnummer, kan du enkelt starta en prenumeration!

 

Saknar du svar på din fråga?

Kontakta oss gärna med din fråga, så besvarar vi dig så fort vi kan.