PEN – dietistens unika behandlingsstöd – nu som Open-Acess!

| |

COVID-19 och Nutrition

Practice-based Evidence in Nutrition® – The Global Resource for Nutrition Practice har till följd av Corona-pandemin gjort hela sin unika databas tillgänglig för världens dietister. Det unika digitala verktyget gör att du som dietist har den senaste, relevanta forskningen sammanställd inom just det område som du är i behov av att uppdatera dig inom, utan att behöva gå igenom mängder av artiklar och tidskrifter.

Utöver möjligheten till fri sökning kan du med fördel använda dig av PEN-databasens egen rubrikstruktur, Knowledge Pathway, som ger en pedagogiskt ordnad tillgång på det information du letar efter. Dessa utgår från nyckelfrågor inom dietetiken och ger evidensbaserade svar. Vägarna innehåller vidare viktiga bakgrundsdokument, referenser, guidelines, position papers och länkar till andra godkända websidor, elektroniska publikationer och databaser.

Du finner även patientmaterial, tabeller och beräkningsmöjligheter. Det finns också färdiga sammanfattningar av gällande rekommendationer och evidensbaserade behandlingsförslag för den som har ont om tid.

För att kostnadsfritt få tillgång till PEN måste du gå via startsidan.

Föregående

Ökad övervikt och fetma bland vuxna åren 1995-2017

Förbättrad tarmmikrobiota vid behandling med kolesterolsänkare

Nästa